‘Ligestillingsordfører’ Trine Bramsen og O’enseborgmesteren Peter Rahbæk Juel pønser på at forbyde app’en Telegram. Udover at det viser en hel del om, hvor uvidende politikere er, og hvor meget magt de tror de har, så er det helt til grin. Fordi nogle enkelte misbruger en ting så forbydes det for alle. Hvis det argument holder så skal vi godt nok forbyde mange ting; diskoteker, parker, lejlighedskomplekser og alle mulige andre steder, hvor der sælges narkotiske stoffer til unge skal vel også forbydes så?

De har dog en pointe i, at noget skal gøres for at stoppe dét svineri som Telegram tjeneste bliver brugt til; deling af unge pigers frække billeder mod disse pigers vilje. Det skal stoppes. Bramsen og Juel begrunder det med at det handler om at det er indvandrerpigers nøgenbilleder, der bliver delt, og kommer dét frem i lyset er der en større risiko for at der sker dem noget slemt end hvis det var en dansk pige.

Det er i hvertfald dét Politikken har fået ud af et interview med Bramsen og Juel. Det er en latterlig holdning at have, at kun indvandrerpiger skal beskyttes mod omdeling af private billeder. Det burde være universelt uanset køn, etnisk oprindelse, religion eller seksualitet at omdeling af billeder uden rettigheder skal straffes – HÅRDT.

De unge véd at det er forkert – og det er det spændende i at gøre det netop fordi det er forkert og uartigt, at det overhovedet sker. Det sker i langt større omfang for danske piger, men det er åbenbart ikke samtalen for Bramsen og Juel. Om det er for at score billige point hos danskerne ved at lægge ekstra ord ind som “social kontrol” af indvandrerpiger eller om de virkeligt ér ligeglade med, at det samme sker for danske piger – med dertilhørende traumer – er for mig underordnet.

Telegram tjeneste er oprettet og bliver drevet netop for at undgå politisk kontrol med hvad der bliver sagt. Det vil aldrig lykkes for politikerne at stoppe Telegram, endsige blot forbyde den, for længe inden politikerne får taget en beslutning har programmørerne ændret koden så den løsning de forsøger at komme frem til er umulig at gennemføre.

Til gengæld kan politikerne skære det hele over een kam og sidestille omdeling af billeder, som man ikke har ret til, med voldtægt eller folde den ind i “samtykkeloven”. Spørg hver eneste af de unge piger – uanset etnicitet – hvordan de føler omkring det at deres billeder er blevet omdelt uden deres samtykke. Der er masser af piger de kan spørge; stort set alle piger i Kongeriget Danmark har været ude for det på en eller anden måde – nogen i ekstremt hård grad, andre i knap så ekstrem en grad alt efter hvilke billeder de selv har taget.

Og man kan aldrig pålægge pigerne selv skylden. Der er intet galt i at tage nogle ‘kække billeder’, som de kunne finde på at sende til ‘the crush’ i håbet om at få hans opmærksomhed. Det er naturligt for unge piger at forsøge at få hans opmærksom på dén måde, men det er skammeligt at de unge mænd reaktion er at dele det med resten af drengene i Danmark.

Løsningen er naturligvis KÆMPEBØDER og offentlig udskamning af disse drenge så det stopper. Fængselsstraf vil ikke virke, men bøder, der er så enorme at det kommer til at gøre virkeligt ondt i pengepungen, både nu og i fremtiden, vil være en god løsning – og navn og ansigt i aviserne under overskriften “Dum knægt ødelægger piges liv!” vil også være effektivt.

Og fortjent.

Og forældrene til sådan en lille møghvalp vil også få sig en lærestreg. De har ‘glemt’ at give deres afkom pli, manerer og Ære i opdragelsen, og når man glemmer dét så må man også tage ansvar for de handlinger ens afkom foretager sig – både de gode og de dårlige.

Men der sker ikke mere i denne sag. Bramsen og Juel tør ikke forsøge at gøre noget ved det. De skal blot bruge sagen til at få sætningen “social kontrol” ind i samtalen igen. Det er derfor de kun nævner indvandrerpiger og ikke de utallige eksempler på at det samme sker for danske piger. De véd, at de ikke kan nedlægge eller hindre Telegram på nogen måde, men nu har de fået “Social Kontrol” tilbage i samtalen om indvandring.

Det er dét hele sagen er til for…

Scroll to Top