Her er en helt klar opfordring til alle, der har familiemedlemmer, der er medlem af Radikal Ungdom.

I samme sekund de fylder 18 år så tager du ALT fra dem og kyler dem ud af hjemmet på røv og albuer!

Og med alt mener Jeg alt lige fra sko og tøj, bankkonto, sengetøj, jule- og fødselsdagsgaver. Du sætter dem simpelthen på gaden helt og aldeles nøgne. Bruger de briller, høreapparat eller noget som helst andet, som du har givet een eneste krone for så tager du også dét fra dem. Intet af de liv de levede før deres 18 års fødselsdag tilhører dem længere.

Gaver fra andre, indtægter fra fritidsjob eller lignende er nu også dit. Det har de fået fordi du har givet dem Livet og fordi de har boet gratis hos dig indtil de nu er “voksne”. Sæt dem på gaden splitternøgne og herefter skal de ikke have nogen som helst form for hjælp fra deres familie.

De har selv bedt om det.

På deres hjemmeside skriver de, at de vil have en arveafgift på 100%. Det er ikke helt dét de mener for der er en masse sniksnak om forskellige ændringer, men det viser med al ønskelig tydelighed, at deres respekt for konceptet Familie er gået til hundene. Du er deres familie, og hvis de ikke respekterer dig, så er der ingen grund til at have dem i hjemmet eller lade dem få noget som helst i “arv”.

Vi er alle et produkt af vores Familie. Som regel starter vi med generne, men det er ikke i alle tilfælde – adoption, donor og så videre – og Familie er lige så meget en følelse som det er genetik. Enhver Familie starter med ønsket om at modtage Liv og Levned fra sine forfædre, bygge videre på dét og give det videre til næste generation. Det er hele pointen med Familie; sammenhængen mellem fortid, nutid og fremtid.

Radikal Ungdom vil tage Fremtiden ud af Familien. Det er en psykose, som aldrig må blive virkelighed. Det er en del af en apokalyptisk fremtiden, hvis Familie-båndet – inklusive drømme, forhåbninger og værdier til fremtiden – bliver frataget Familien.

Det værste, der kan ske for et menneske, er at blive ‘gjort arveløs’. Ikke længere være en del af Familiens forhåbninger for fremtiden. Ikke være en del af den sammenhæng som enhver Familie repræsenterer. Det vælger Radikal Ungdom nu at gå efter fordi “der er ulighed i samfundet”.

Ulighed er fuldstændigt ligegyldigt, hvis få har for meget, men ingen har for lidt, sådan som det danske samfund er opbygget. Det er ren jalousi, hvis man fratager folk værdier fordi andre har mindre end dét. Det er ren og skær Ondskab at ville fratage andre deres værdier fordi man ikke selv har det samme – men ikke har for lidt.

Når noget er købt og betalt – beskattet til loftet – så tilhører det vedkommende, og ønsker de at give det til andre, når de ikke længere selv er her og kan bruge det, så er det deres vilje.

Så opfordringen om at losse disse små perfide historieløse røvhuller på gaden i samme øjeblik de har pustet lysene på fødselsdagskagen ud står ved magt. De er ikke interesseret i Menneskets mest værdifulde Koncept Familien og så må du da heller ikke tvinge dem til at være en del af det. Og bagefter bør du nok læse en bog eller to om børneopdragelse fordi det ér trods alt dit barn, der har så vanvittige ideer!

Scroll to Top