Mandschauvinistisk Folkeparti

Jeg hader politikere af hele mit hjerte. Det er de mest øretæveindbydende mennesker, der findes; personer, der mener at de ved bedre end andre, hvordan de andre skal leve deres liv og vil gennemføre den bedrevidenhed med trusler og brug af vold – og naturligvis med tyveri. Hvis en eller anden tilfældig person møder mig i venskabeligt lag og fortæller mig, at vedkommende har planer om at blive politiker får vedkommende muligheden for at gå væk helt af sig selv og aldrig tale til mig igen, eller blive introduceret for en lang række bekymrede læger og sygeplejersker.

Man kan ikke “bekæmpe ild med ild” og bruge hele sit liv på at blive politiker så man kan bekæmpe politikerne i deres eget spil, på deres bane med deres bold og deres regler, som man ikke kender og dommeren er en mentalt retarderet landsbytosse. Man kan heller ikke ændre på situationen ved bare at lade stå til og lade være med at deltage i spillet – for udkommet af spillet har direkte indflydelse på dit liv og levned.

Man kan heller ikke bruge vold og terrorisme med dem. Først og fremmest fordi de har et voldsmonopol, der gør at nok kan de bruge vold og terrorisme mod dig, men hvis du gør det mod dem skal du først opbygge et arsenal og en hær i al hemmelighed for hvis de finder ud af, hvad dine intentioner er vil de naturligvis bruge deres voldelige midler mod dig. Og desuden er vold ikke “løsningen”, men derimod kun et værktøj til at opnå en løsning.

Den eneste mulighed, som Jeg ser det, er at gøre grin med dem indtil befolkningen ser det latterlige i, at 179 selvfede røvhuller har magt over enkeltindividerne, der i fællesskab udgør Samfundet, som styres med brutalt hård hånd af Statens Voldsmonopol.

Til det formål vil Jeg gerne præsentere Mandschauvinistisk Folkeparti (herefter forkortet til “MandFolk”), som en af mange måder at vise, hvor latterligt et styresystem det Repræsentative Demokrati er.

Fjendebillede
Ethvert politisk parti starter med en “fjende”. Det vil normalt være en livsstil, som man finder uønsket fordi man ikke kan kontrollere den som privatperson. Enhedslisten og SFs fjende er ‘rige mennesker’, Konservative og Venstre bryder sig ikke om ‘anderledestænkende’ og Dansk Folkeparti kan ikke lide indvandrere. Man finder sig et fjendebillede, som man kan holde op til skue og sige “se, dét her skal vi have gjort noget ved, og hvis I stemmer på mig så vil jeg bekæmpe det så DU får mere af vores fælles kage!”.

MandFolk fokuserer på at afskaffe arbejdsløsheden, manglen på børn i de nye generationer og mere Familieværdi. Det er ‘kerneværdier’ i ethvert samfund – at enhver har noget at lave så de kan tjene penge til at forsørge sit afkom og opbygge en familie, der kan stabilisere Samfundet som helhed. Der er alt for mange problembørn, der kræver store mængder pædagoger og institutioner, som koster Samfundet/Staten en masse penge, hvilket kræver at Staten stjæler større og større portioner af individernes indtægter, som igen gør at familien svækkes og problembørn udvikler sig frem for at være stabile unge mennesker med en stabil og stærk baggrund.

Vi kan angribe de andre partier ved at påpege, at den livsstil som Venstrefløjen, Højrefløjen og Midterpartierne er fortalere for, er samfundsnedbrydende da deres politiske tiltag fører til flere og flere dårligdommen for familierne. Alt for mange af de kommende generationer er opdraget af svage pædagoger fordi Venstrefløjen består af svage pædagoger, der ikke har råd til at få børn selv og Højrefløjen vil have begge forældre til at arbejde, hvilket gør at der enten ikke er tid til at få børn eller er nødt til at have dem i institutioner dagen lang og derfor ikke selv kan opdrage børnene til at blive god samfundsborgere.

Utopien
Selvfølgelig skal der også være en utopisk løsning på alle problemerne så vælgerne kan overtales til at stemme på MandFolk. Gennem politiske taler, sociale medier og alle andre muligheder for at influere befolkningen, skal billedet af den Perfekte Familie med Far, mor, børn og lækkert hus, vovse, stor bil og lykkelige smil naturligvis skildres i så positivt et lys som muligt.

Omvendt skal børnehaver og andre forskole-institutioner skildres som steder, hvor svage pædagoger er enten er dovne eller bilder børnene ind at det er helt fint, hvis de ikke vil være Far, mor og børn, når de bliver store – med efterfølgende konsekvenser som gadeprostitueret, junkie, tyv eller noget andet, der ikke er rart at se på.

Uden at overgøre det
Selvfølgelig skal der også være fornuft i MandFolk, især det som langt størsteparten af danskerne allerede ér enige om. Homoseksuelle skal eksempelvis skildres som Familie, og det skal være skildres som helt normalt at Far/Far eller Mor/Mor også har en kernefamilie, hvor den ene er hjemmegående og den anden er arbejdende, men naturligvis skildres det så hjemmegående-far er mere feminin end arbejdende-far, og at arbejdende-mor er ‘håndværker-lebbe’.

Bare de er en lykkelig familie så er det helt perfekt – og Kærlighed er naturligvis en fri ting.

Arbejdsløsheden afskaffes
Alle partier er meget optaget af, hvor meget det koster ‘samfundet’ at have arbejdsduelige borgere uden arbejde. Det er såmænd ikke af bekymring for disse arbejdsløses ve og vel, men primært fordi det er en dyr post på budgettet, som kunne være brugt andre steder. Ikke på skattelettelser, naturligvis, men bare andre steder. Arbejdsløsheden skal derfor afskaffes, eller i det mindste nedbringes så meget, at udgifterne til offentlig forsørgelse bliver minimal.

MandFolk vil naturligvis gøre disse mange milliarder af kroner til skattelettelser, der skal komme Familierne til gode, og arbejdsløsheden afskaffes naturligvis ved at tvinge kvinder tilbage i hjemmet som Husmødre. Det gøres på mange måder; høj personskat for ugifte, der har arbejde. Skattelettelser til gifte, hvor kun den ene arbejder. Massive skattelettelser til Familier med børn, der ikke bruger institutioner.

Man sørger simpelthen for, at det kan betale sig at have en Kernefamilie, hvor Far arbejder og mor går derhjemme med børnene. Med kvinderne ude af arbejdsmarkedet forsvinder arbejdsløsheden meget hurtigt, der kommer hurtigt flere børn til verden, som kan forstærke befolkningstilvæksten.

Der skal også gives massive tilskud til husholdningsskolder, som nemt kunne indeholde kurser i “skønhed” så kvinderne meget hurtigere kan finde en mand, som hun kan slå sig ned sammen med, få børn og være en produktiv del af Samfundet som Mor og Kvinde.

 

MandFolk er naturligvis “politik ført ud i det absurde”, men er det så meget anderledes end de love, regler, påbud, forbud, skattelettelser efter kategori og andet bullshit, som de nuværende politikere bruger vores tid og penge på at indføre i vores liv?

Scroll to Top