Hold kæft, hvor er Jeg træt af Twitter/X, Instagram, Facebook og alle de andre ‘almindelige’ platforme, hvor man konstant bliver censureret, som er overfyldt med ligegyldige spam-bots og hvor mulighederne for kommunikation er begrænset. Det kommer sig specielt af at Jeg ikke er en mand af få ord, men fortrækker lange, uddybede forklaringer.

Jeg er også træt af, at Jeg normalt skriver om alting set ud fra en virksomheds vinkel eller på en side, som Jeg driver sammen med andre. Det giver en stor portion ‘selv-censur’, når man er nødt til at tænke på andre mennesker, der er involveret i de projekter, og måske ikke deler samme holdning eller kan risikere at blive en del af en shit-storm.

Det har blandt andet gjort at Jeg ikke har kunne forsvare mig overfor person-angreb fra mennesker, der frit har kunne lyve, fordreje sandheden og insinuere ting, som ikke har noget med virkeligheden at gøre.

Dét er slut nu…!

På denne side tillader Jeg mig at skrive hvad det passer migsom det passer mig og om hvad, der nu lige falder mig ind.

Om det er forsvar mod et personangreb, min harme over fjolser og fænakkers rablende vanvittige udtalelser og holdninger eller memes med søde hunde er op til MIG og KUN MIG!

Her på siden taler Jeg ikke på andres vegne – kun min egen. Har du et problem med det Jeg skriver her på siden eller vil du gerne kommentere det på en eller anden måde så er du velkommen til dét – på den betingelse at du forstår at denne side ikke har noget med nogen andre at gøre ligemeget hvor meget du ville ønske at du kunne sætte dem i sammenhæng med mig, mine holdninger eller noget som helst andet.

 

Scroll to Top