Når man har brugt over 30 år på pornobranchen og for nyligt besluttede at stoppe dén karriere, så er der en masse “overskuds-ideer”, som aldrig er brugt eller som kun er brugt meget lidt- det er stadig ideer, som Jeg af erfaring véd kan give en OnlyFans-profil et kækt lille boost hvad enten det er for de nuværende subscribers eller ganske enkelt for at få nye og flere subscribers. Du kan læse om, hvorfor Jeg ved mere om det end folk flest her.

Indtil for nylig holdt Jeg disse ideer for mig selv fordi Jeg var en del af et team, der forsøgte på et nyt, stort og forkromet projekt, men det er droppet af adskellige årsager. Jeg beskriver derfor ideerne her og overlader det til teamet, der fortsætter konceptsiderne, at bruge dem efter behov og behag. Skulle Jeg finde på flere ideer vil de blive beskrevet på denne side så danske Content Creators kan bruge dem, hvis de har lyst til dét.

Crowdfunding:
Custom video er en ret god forretning, men at lave en scene til een person til småpenge er selvfølgelig en service Content Creators bør fortsætte med, men man kan sagtes udvide med crowdfunding. Det er en god måde at finansiere projekter på, og det er en god måde at få flere subscribers på.

Avanceret ‘Dick-rating’:
Normalt sender subscriberen blot et billede eller en lille video af sin pik, men hvorfor ikke sende “pikken” så Content Creatoren kan lave en lille film, hvor hun afprøver den? Man kan rent faktisk købe et “støbe sæt” til at lave afstøbninger af en rigtig pik, og subscriberen kan sende dén til Content Creatoren, der efterfølgende kan lave en video, hvor hun leger med den – og ‘rater’ den.

Lotterier:
Der er mange måder at få opmærksomhed på, og at sætte et lotteri op er god promotion – og en nem måde at tjene flere penge på. Der er en grund til at lotterier har været brugt til at tjene penge siden oldtiden – det virker. Vi testede det med en anden genre, hvor der kom 46.000,- kroner ind!

 

Scroll to Top